Nederlandse haakvideo’s

Hier kun je een overzicht vinden van alle projecten waarvoor ik instructievideo’s in het Nederlands beschikbaar heb. Ik hoop dat deze video’s je helpen en dat je het haken net zo leuk gaat vinden als ik.

Here are all the videos that I have available in Dutch. If you don’t speak Dutch the English versions are most likely the ones you are looking for.

scheepjes cal 2017 hygge   last dance on the beach   granny shaal of col   mandala jar topper cozy    almejas video tutorial   videos flight of fancy CAL   all videos for scheepjes crochet along CAL 2014   video for scheepjes limited edition kika yarn kit

Advertisements

10 thoughts on “Nederlandse haakvideo’s”

 1. Ik ben op zoek naar de video voor het verstopte halve vast steek om de toer te beëindigen. Ook was er een methode om aan te haken en vervolgens door te gaan naar de volgende toer.
  Het is voorbij gekomen in 1 van de delen van Sophie’s Universe.

  Like

  1. Ik weet niet precies welke video je nodig hebt. We hebben in bijna iedere toer verstopte steken wel of niet overgeslagen.
   Voor het afronden van ‘n toer maak je een halve vate in de laatste steek en dan kun je of losse haken of je kunt een staande steek maken. Deze heb ik idd in een aantal van de video’s gebruikt, maar zo snel kan ik ze helaas niet terugvinden. Het beeldmateriaal van Sophie is ruim 25 uur 🙂

   Like

 2. Hoi, ik heb even een vraag over cal 2014 week 9. Ik wil graag werken met twee kleuren (zoals je ook laat zien in de video). Ik loop er tegenaan dat ik niet goed zie waar ik precies van kleur moet wisselen zodat het er mooi uit komt te zien. Vooral bij toer twee zie ik niet waar ik het beste kan wisselen. Dank je wel voor je reactie.

  Like

  1. Ik heb de diamant in het midden idd in een andere kleur gehaakt. Je neemt de tweede draad mee en je wisselt van kleur bij de laatste doorhalen van het stokje net voor je de nieuwe kleur nodig hebt. Op het moment dat je dus nog 2 lusjes op je haaknaald heb haal je over met de nieuwe kleur. Dan heb je vervolgens de nieuwe kleur als lus op je haaknaald om mee verder te haken. Helpt dat?

   Liked by 1 person

 3. Het patroon van de pauwenstaart tas zou op deze site te vinden moeten zijn. Helaas kan ik deze nog niet vinden. Kan iemand mij vertellen waar ik het Nederlandse patroon kan vinden? Heb van mijn kinderen het patroon gekregen en tegen hun was gezegd dat het patroon in het Nederlands zou komen met daarbij video’s van Esther.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.