Crochet, Free pattern, Nederlands

Nederlandse vertaling I want that bag! CAL week 6

Week 6 van de ‘I want that bag!’ CAL ontworpen door Kimberly Slifer van Just a Girl and a Hook is het allerlaatste gedeelte van de tas. Na een beetje afwerking zijn we nu helemaal klaar. Kijk eens hoe leuk mijn tas is geworden, die gaat zeker overal mee naar toe!

This is the Dutch translation of week 6 of the “I want that bag!” CAL. If you don’t speak Dutch you can find the original English version on Just a Girl and a Hook

Middellen


Geen jute tas

Als je een jute tas hebt kun je dit stukje overslaan. Als je geen jute tas hebt kun je via de volgende links meer informatie vinden over hoe je met hard plastic een binnentas kunt maken. Deze plastic binnentas zal stijver zijn dan de jute tas. Als je dat niet fijn vindt, gebruik dan alleen het plastic voor de bodem van de tas. Hier kun je instructies vinden voor het maken van een binnentas met plastic. Deze link zal je ook informatie geven over hoe je de tas kunt voeren. Sindsdien heeft de ontwerpster een makkelijkere manier gevonden om een voering te maken.

Nadat je de voering op maat hebt geknipt en aan elkaar hebt genaaid, vouw je de voering om de plastic heen. Plaats de voering in je tas en lijn het goed op net onder de schepjes van je laatste haaktoer. Zet het goed vast met spelden.

Naai nu helemaal rond. Je voering zit nu vast aan je tas.

Met jute tas

Als je wel een jute tas hebt maak je de voering zoals hierboven. Je schuift je haakwerk om je de buitenkant van de tas en de voering schuif je aan de binnenkant. Lijn het weer op zoals op de foto’s hierboven en naai alles goed vast.

Ziezo! Je bent helemaal klaar. Gefeliciteerd.

logo it's all in a nutshell

Volg mij op Facebook, Pinterest, You-Tube, Google+, RavelryBloglovin’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.