Crochet, Nederlands, Pattern

I want that bag CAL week 6 – Nederlandse Vertaling

Week 6 van de ‘I want that bag!’ CAL ontworpen door Kimberly Slifer van Just a Girl and a Hook is het allerlaatste gedeelte van de tas. Na een beetje afwerking zijn we nu helemaal klaar. Kijk eens hoe leuk mijn tas is geworden, die gaat zeker overal mee naar toe!

Handige Links


Geen jute tas

Als je een jute tas hebt kun je dit stukje overslaan. Als je geen jute tas hebt kun je via de volgende links meer informatie vinden over hoe je met hard plastic een binnentas kunt maken. Deze plastic binnentas zal stijver zijn dan de jute tas. Als je dat niet fijn vindt, gebruik dan alleen het plastic voor de bodem van de tas. Sindsdien heeft de ontwerpster een makkelijkere manier gevonden om een voering te maken.

Nadat je de voering op maat hebt geknipt en aan elkaar hebt genaaid, vouw je de voering om de plastic heen. Plaats de voering in je tas en lijn het goed op net onder de schepjes van je laatste haaktoer. Zet het goed vast met spelden.

Naai nu helemaal rond. Je voering zit nu vast aan je tas.

Met jute tas

Als je wel een jute tas hebt maak je de voering zoals hierboven. Je schuift je haakwerk om je de buitenkant van de tas en de voering schuif je aan de binnenkant. Lijn het weer op zoals op de foto’s hierboven en naai alles goed vast.

Ziezo! Je bent helemaal klaar. Gefeliciteerd.

Liefs
Esther

full logo it's all in a nutshell


Follow me on
FacebookYouTubeRavelryInstagram

This post contains affiliate links. Please read my disclosure and copyright policy. All opinions are my own and I only link to products I use or would use. Thank you for using the links on my blog and supporting my work.

Copyright (c) 2014-2024 It’s all in a Nutshell Creations. All rights reserved.

Leave a Reply