Nederlands

Hieronder tref je all patronen aan waarvoor ik een Nederlandse beschrijving en/of instructievideo heb. Soms zijn de Nederlandse videos of patronen te vinden als een pdf onder “Resources” aan de bovenkant van een pagina, en soms is de hele pagina in het Nederlands.

Here are my projects which I have available in Dutch. If you don’t speak Dutch, the English versions are most likely the ones you are looking for.


DEKENS EN BABYDEKENS

MANDALA’S

KUSSENS EN POUFS

OMSLAGDOEKEN EN SHAWLS

SQUARES

ONDERZETTERS

MANDJES en TASSEN

16 thoughts on “Nederlands”

 1. Ik ben op zoek naar de video voor het verstopte halve vast steek om de toer te beëindigen. Ook was er een methode om aan te haken en vervolgens door te gaan naar de volgende toer.
  Het is voorbij gekomen in 1 van de delen van Sophie’s Universe.

  1. Ik weet niet precies welke video je nodig hebt. We hebben in bijna iedere toer verstopte steken wel of niet overgeslagen.
   Voor het afronden van ‘n toer maak je een halve vate in de laatste steek en dan kun je of losse haken of je kunt een staande steek maken. Deze heb ik idd in een aantal van de video’s gebruikt, maar zo snel kan ik ze helaas niet terugvinden. Het beeldmateriaal van Sophie is ruim 25 uur 🙂

 2. Hoi, ik heb even een vraag over cal 2014 week 9. Ik wil graag werken met twee kleuren (zoals je ook laat zien in de video). Ik loop er tegenaan dat ik niet goed zie waar ik precies van kleur moet wisselen zodat het er mooi uit komt te zien. Vooral bij toer twee zie ik niet waar ik het beste kan wisselen. Dank je wel voor je reactie.

  1. Ik heb de diamant in het midden idd in een andere kleur gehaakt. Je neemt de tweede draad mee en je wisselt van kleur bij de laatste doorhalen van het stokje net voor je de nieuwe kleur nodig hebt. Op het moment dat je dus nog 2 lusjes op je haaknaald heb haal je over met de nieuwe kleur. Dan heb je vervolgens de nieuwe kleur als lus op je haaknaald om mee verder te haken. Helpt dat?

 3. Het patroon van de pauwenstaart tas zou op deze site te vinden moeten zijn. Helaas kan ik deze nog niet vinden. Kan iemand mij vertellen waar ik het Nederlandse patroon kan vinden? Heb van mijn kinderen het patroon gekregen en tegen hun was gezegd dat het patroon in het Nederlands zou komen met daarbij video’s van Esther.

 4. Ik heb de artist bicycle dress pakket van Gogh, maar in het boekje wat er in zit staan andere kleuren en kleurnummers genoemd, nu weet ik dus niet welke kleuren bij welke letters horen!

  1. Bij het drukken van de pamflet is de informatie helaas vergeten. Hierbij de kleuren voor van Gogh:
   Yarn A 154 Gold
   Yarn B 392 Lime Juice
   Yarn C 509 Baby Blue
   Yarn D 606 Grass Green
   Yarn E 245 Green Yellow
   Yarn F 400 Petrol Blue

 5. Als eerste een groot compliment voor al je werk voor de rozeta video’s! Ik haak met veel plezier met je mee!!
  Vandaag zag ik in week 4 jouw prachtige steekmarkeerders voorbij komen…was er meteen verliefd op! Vooral vlinders hebben voor mij een bijzondere betekenis. Kun je me vertellen waar je ze gekocht heb…dan kan ik iets op mijn kerstverlanglijstje plaatsen 😉
  Nogmaals dank en vele groetjes!
  Wendy

 6. Dag Esther, Kun je ook een(natuurlijk betaalde) Nederlandse vertaling geven van de Vilia sweater van Lilla Björn? Ik vind het een fantastische trui, maar gezien het ontwerp, lijkt het Engels me wat lastig.
  Als het daardoor duurder wordt, is geen probleem.

 7. hallo,
  hoe groot zijn de squares van demelza part 2? Als ze geblokt zijn.
  groetjes

Comments are closed.