Crochet, Free pattern, Nederlands

Nederlandse vertaling “I Want That Bag!” CAL

Hebben jullie de mooie tas gezien die Kimberly Slifer heeft ontworpen van Just a girl and a hook als deel van een crochet along genaamd I Want That Bag!? En wil je de tas ook maken maar zie je het Engelstalige patroon niet helemaal zitten? Dan heb ik goed nieuws voor je. Morgen start de crochet along en hier op mijn blog kun je de Nederlandse vertaling voor deze CAL vinden.

This post is to announce that I will be making a Dutch translation of Kimberly Slifer’s design I Want That Bag! If you don’t speak Dutch, you can find the original pattern on Kimberly’s blog Just a Girl and a Hook.

Wat gaan we doen tijdens “I want that bag!”?

We gaan een omtrek maken voor een jute tas. Hier mijn tas….

…en hier die van Kimberly.

Hoeveel garen heb je nodig?

Je hebt ongeveer 400 gram dubbele draad garen nodig, dus garen dat je met een 5mm haaknaald kunt haken. Ik gebruik Scheepjes Bloom omdat het een goede kwaliteit garen is en een mooie steekdefinitie geeft. Daarnaast blijft het lang mooi, ook super belangrijk natuurlijk!

Ik heb 2 bollen elk van de kleuren Azalea (426), Lavender (402), Violet (403), Tulip (406), Geranium (408) en Dark Fern (411), maar ik zal waarschijnlijk niet alle 12 bollen gaan gebruiken. Ik weet nog niet precies hoe ik de kleuren wil gaan verdelen en met een beetje extra garen heb ik wat meer speelruimte.

En de tas dan?

Je hebt een jute tas van 30cm x 30cm en 15cm diep nodig. We gaan dus een hoes voor de tas haken. Je hebt ook een lijmpistool nodig om je hoes aan de tas te bevestigen alsook een mooi stofje voor de voering.

Algemene informatie

  • Patroon: Het oorspronkelijke Engelstalige patroon wordt gepubliceerd op Just a Girl and a Hook, de Nederlandse vertaling kun je op deze blog vinden
  • Video’s: Iedere week zal er een instructievideo beschikbaar zijn waarin het patroon stap-voor-stap wordt voorgedaan en uitgelegd. Deze video is alleen in het Engels beschikbaar. Je kunt de video’s vinden op mijn blog op deze pagina of mijn YouTube kanaal.
  • Voor extra hulp: in de  CCC Facebook Group kun je terecht voor extra hulp of om je resultaat te laten zien aan andere enthousiaste haaksters.
  • Garen: Je kunt ieder garen gebruiken dat je wilt. Ik gebruik Bloom van Scheepjes.
  • Haaknaald: Gebruik de haaknaald die het beste past bij je garen. Ik gebruik een 5mm haaknaald met Scheepjes Bloom.

Patronen van de CAL

Veel plezier bij het maken van deze CAL!

 logo it's all in a nutshell

Volg mij op Facebook, Pinterest, You-Tube, Google+, RavelryBloglovin’

8 thoughts on “Nederlandse vertaling “I Want That Bag!” CAL”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.