Crochet, Nederlands, Pattern

Nederlandse vertaling “I Want That Bag!” CAL

Hebben jullie de mooie tas gezien dat Kimberly Slifer heeft ontworpen van Just a girl and a hook als deel van een crochet along genaamd I Want That Bag!? En wil je de tas ook maken maar zie je het Engelstalige patroon niet helemaal zitten? Dan heb ik goed nieuws voor je. Morgen start de crochet along en hier op mijn blog kun je de Nederlandse vertaling voor deze CAL vinden.

Wat gaan we doen tijdens “I want that bag!”?

We gaan een omtrek maken voor een jute tas. Hier mijn tas….

…en hier die van Kimberly.

Hoeveel garen heb je nodig?

Je hebt ongeveer 400 gram dubbele draad garen nodig, dus garen dat je met een 5mm haaknaald kunt haken. Het patroon gebruikt Scheepjes Bloom, maar deze is niet meer beschikbaar. Een goed alternatief is Scheepjes Cahlista.

Scheepjes Cahlista is available from Wool Warehouse (UK) and Caro’s Atelier (NL).

Ik heb 2 bollen elk van de kleuren Azalea (426), Lavender (402), Violet (403), Tulip (406), Geranium (408) en Dark Fern (411), maar ik zal waarschijnlijk niet alle 12 bollen gaan gebruiken. Ik weet nog niet precies hoe ik de kleuren wil gaan verdelen en met een beetje extra garen heb ik wat meer speelruimte.

En de tas dan?

Je hebt een jute tas van 30cm x 30cm en 15cm diep nodig. We gaan dus een hoes voor de tas haken. Je hebt ook een lijmpistool nodig om je hoes aan de tas te bevestigen alsook een mooi stofje voor de voering.

Algemene informatie

  • Patroon: Het oorspronkelijke Engelstalige patroon is te vinden op Ravelry.
  • Er zijn Engelstalige instructievideo’s op deze pagina of mijn YouTube kanaal.
  • Voor extra hulp: in de  CCC Facebook Group kun je terecht voor extra hulp of om je resultaat te laten zien aan andere enthousiaste haaksters.

Patronen van de CAL

Veel plezier bij het maken van deze CAL!

Liefs,
Esther

full logo it's all in a nutshell


Follow me on
FacebookYouTubeRavelryInstagram

This post contains affiliate links. Please read my disclosure and copyright policy. All opinions are my own and I only link to products I use or would use. Thank you for using the links on my blog and supporting my work.

Copyright (c) 2023 It’s all in a Nutshell Creations. All rights reserved.

8 thoughts on “Nederlandse vertaling “I Want That Bag!” CAL”

Leave a Reply