Crochet, crochet fundamentals, instruction video, Nederlands

Nieuwe draad aanhechten in een rij

Het is onvermijdelijk dat er een moment komt dat je halverwege een rij of toer bent, en dat je aan het einde van een bol garen bent gekomen. Wat te doen? In deze tips en tricks post als onderdeel van mijn TLC Blanket laat ik je zien hoe je een nieuwe bol garen midden in een rij soepel kunt aanhechten.

Middelen

Een nieuwe bol garen bevestigen

Met deze tip laat ik je zien hoe je een nieuwe bol van dezelfde kleur garen bevestigt als je halverwege een toer of rij bent. Maar eigenlijk is dit precies dezelfde methode die je zou gebruiken als je een andere kleur garen zou bevestigen. Ik gebruik een andere kleur draad in de foto’s puur ter demonstratie.

Over het algemeen bevestig je een nieuwe bol door bij de laatste omslag en doorhalen van een steek de omslag met de nieuwe bol te doen. Dan is de werklus op je naald verbonden met de nieuwe bol en kun je gewoon doorgaan. In deze korte video, beschikbaar in een linkshandige en rechtshandige versie, laat ik je zien hoe je halverwege een rij een nieuwe bol garen aanhecht.

Je oefent deze techniek waarbij je van kleur wisselt in het laatste deel van je TLC Blanket, wanneer we tegelijkertijd met twee kleuren werken.


Samen leren haken met je eigen TLC Blanket

Alle informatie die je nodig hebt om je eigen TLC Blanket te maken kun je HIER vinden. Er zijn veel winkels die paketten hebben in de kleuren die ik heb geselecteerd, zoals Wool Warehouse (UK/Int)Caro’s Atelier (NL/EU) en Creahuys 41 (NL/EU).

Liefs,
Esther

logo it's all in a nutshell

volg mij op

Facebook, You-Tube, RavelryInstagram

This post contains affiliate links. Please read my disclosure and copyright policy. All opinions are my own and I only link to products I use or would use. Thank you for using the links on my blog and supporting my work.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.